Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η ΠΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ


Η ΠΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΠΙΣΤΗΣ


ΕΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔEIΞΗΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΟΥΤΕ KAI ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΞΣΑΦΑΛΙΖΕΙ.
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Σ' ΑΦΗΝΕΙ.

Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.(Ιωαννης14:23,11:25)
ΑΛΛΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙΜΑ,
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΨΗΦΑ.
Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ (Ρωμαιους 3:23-25,5:1) ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ;

ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΠΙΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤ' ΟΝΟΜΑ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ.
Η ΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ Μ' ΑΥΤΟΝ ΖΩΗ!

Η ΠΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΠΙΣΤΗΣ,
Και τα εργα που προερχοντε απο ταιτοια πιστη που ΔΕΝ πηγαζει απο Αγαπη και ΑΦΟΣΙΩΣΗ προς τον Χριστο εξασφαλιζουν την εκτιμηση των ανθρωπων αλλα ΟΧΙ την ΔΙΚΑΙΩΣΗ του ΘΕΟΥ.

Ο Θεος ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον αμαρτωλο που ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΑ τον ΧΡΙΣΤΟ και Κυριο και Σωτηρα του τον ΔΕΧΕΤΑΙ και ΟΧΙ αυτον που το καλεσμα του Χριστου ΑΓΝΟΕΙ και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ν' ανοιξει την ΚΑΡΔΙΑ του και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ.

Ο ΘΕΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ την ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ, και ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ τον καθενα που το γιο του τον Χριστο ΑΓΑΠΑ και ΤΙΜΑ.(Ρωμαιους 3:23-24,Ιωαννης 5:23)

" ΑΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ οτι ο ΘΕΟΣ  τον Ανεστησε απο τους νεκρους ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ, γιατι με την ΚΑΡΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ και με το στόμα ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ " (Ρωμαίους 10;9-10)

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ (Α.Ιωαννου 4:8) και μονο η ΑΓΑΠΗ του Χριστου ικανοποιει και δροσιζει καθε ανθρωπινη ΔΙΨΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ.
Και οποιος την ΚΑΡΔΙΑ του ΜΕ πιστη ΑΝΟΙΓΕΙ στον ΧΡΙΣΤΟ, απο εκείνου την ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ.(ΙΩΑΝΝΗς 7:38)
Οποιος ομως τον Χριστό ΔΕΝ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ και ΔΕΝ του ΑΝΟΙΓΕΙ την καρδιά Σωτήρα και Κύριο του να τον ΔΕΧΤΕΙ αυτός εξω απο την Ευλογία του Πατρός και του Γιου ΜΕΝΕΙ.

Φιλε μου σου Εύχομαι τον ΧΡΙΣΤΟ μ' ολη σου την ΚΑΡΔΙΑ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και Σωτήρα και Κυριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ που εκεινος χαρίζει και εσυ να ΜΠΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου